Riek Schagen (1913-2008)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Riek Schagen
Riek Schagen (1913-2008)

Riek Schagen (1913-2008)

Kunstenaar

Riek SCHAGEN (1913-2008)

Aangeboden items
2
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Riek Schagen - De Danser kopen? Bied vanaf 50!
Riek Schagen (1913-2008) Nederlands De Danser
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen66.5 x 48 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Riek Schagen - Natuurfeest kopen? Bied vanaf 70!
Riek Schagen (1913-2008) Nederlands Natuurfeest
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen70 x 82 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 70
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Riek Schagen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Riek Schagen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Riek Schagen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Riek Schagen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Riek Schagen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Riek Schagen!

Volg het aanbod kunst van Riek Schagen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Riek Schagen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Riek Schagen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Riek Schagen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Riek Schagen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Riek Schagen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Riek Schagen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Riek Schagen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Riek Schagen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Riek Schagen?

Kunst kopen van Riek Schagen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Riek Schagen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Riek Schagen. Om meer kans te maken om de Riek Schagen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Riek Schagen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.