Rien Bout (1937-2003)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rien Bout
Rien Bout (1937-2003)

Rien Bout (1937-2003)

Kunstenaar

Rien BOUT (Rotterdam 1937-01-28)

Aangeboden items
2
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Rien Bout - Zeefdruk: "Vaas" kopen? Bied vanaf 35!
Rien Bout - Zeefdruk: "Vaas"Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorMaison_d_art
Eindtijd 29-01-2023 om 19:31
Jaartal1992
TechniekZeefdruk
Afmetingen55 cm x 55 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Rien Bout - Compositie met schaal, zeefdruk kopen? Bied vanaf 50!
Rien Bout - Compositie met schaal, zeefdrukGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorRosser
Eindtijd 03-02-2023 om 19:00
Jaartal1989
TechniekZeefdruk
Afmetingen55 cm x 59 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Rien Bout

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rien Bout? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rien Bout. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rien Bout en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rien Bout te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rien Bout!

Volg het aanbod kunst van Rien Bout te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rien Bout te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rien Bout instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rien Bout kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rien Bout!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rien Bout kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rien Bout en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rien Bout via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rien Bout of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rien Bout?

Kunst kopen van Rien Bout begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rien Bout, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rien Bout. Om meer kans te maken om de Rien Bout te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rien Bout! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.