Risaburo Kimura (1924-2014)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Risaburo Kimura
Risaburo Kimura (1924-2014)

Risaburo Kimura (1924-2014)

Risaburo KIMURA (Yokosuka 1924 -  New York 2014

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Japans Japans  
Links
Favoriet
filters
Risaburo Kimura - City97 kopen? Bied vanaf 180!
Risaburo Kimura (1924-2014) Japans Stad97
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 61.5 x 76.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 180
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Risaburo Kimura

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Risaburo Kimura? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Risaburo Kimura. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Risaburo Kimura en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Risaburo Kimura te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Risaburo Kimura!

Volg het aanbod kunst van Risaburo Kimura te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Risaburo Kimura te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Risaburo Kimura instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Risaburo Kimura kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Risaburo Kimura!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Risaburo Kimura kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Risaburo Kimura en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Risaburo Kimura via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Risaburo Kimura of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Risaburo Kimura?

Kunst kopen van Risaburo Kimura begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Risaburo Kimura, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Risaburo Kimura. Om meer kans te maken om de Risaburo Kimura te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Risaburo Kimura! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.