Robert Terwindt (1940)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Robert Terwindt
Robert Terwindt (1940)

Robert Terwindt (1940)

Kunstenaar

Robert TERWINDT

GRAFICUS, GLASSCHILDER EN SCHILDER

Geboren te Groesbeek in 1940.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
2
Verkochte items
84
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Robert Terwindt - zonder titel kopen? Bied vanaf 79!
Robert Terwindt (1940) Nederlands zonder titel
TechniekEts
Afmetingen91 x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 79
Bied mee Bied mee
Robert Terwindt - – gesigneerde ets kopen? Bied vanaf 75!
Robert Terwindt (1940) Nederlands – gesigneerde ets
TechniekEts
Afmetingen65 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Robert Terwindt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Robert Terwindt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Robert Terwindt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Robert Terwindt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Robert Terwindt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Robert Terwindt!

Volg het aanbod kunst van Robert Terwindt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Robert Terwindt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Robert Terwindt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Robert Terwindt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Robert Terwindt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Robert Terwindt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Robert Terwindt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Robert Terwindt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Robert Terwindt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Robert Terwindt?

Kunst kopen van Robert Terwindt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Robert Terwindt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Robert Terwindt. Om meer kans te maken om de Robert Terwindt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Robert Terwindt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.