Rogier Vandeweghe (1923)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Designer
  6. >
  7. Rogier Vandeweghe
Rogier Vandeweghe (1923)

Rogier Vandeweghe (1923)

Rogier VANDEWEGHE (Ruiselede 1923 -

Rogier Vandeweghe richt met zijn broer Laurent in 1950 te Beernem het keramiekatelier Perignem op. Hier wordt de lijn die Maréchal uitzet, op eigen wijze, verder gezet. Anno 1956 richt Rogier Vandeweghe het bedrijf Amphora in Sint-Andries-Brugge op en ontwerpt elegante vazen. De inspiratie voor de haarscherpe contouren en de rijke glazuren komt uit de Scandinavische landen.

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Rogier Vandeweghe (1923) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Rogier Vandeweghe (1923) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Design kopen van Rogier Vandeweghe

Wilt u graag design kopen van Rogier Vandeweghe? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Rogier Vandeweghe. Betaalbare en exclusieve design van Rogier Vandeweghe en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Rogier Vandeweghe te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Rogier Vandeweghe te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Rogier Vandeweghe te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rogier Vandeweghe instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Rogier Vandeweghe design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Rogier Vandeweghe!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Rogier Vandeweghe kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Rogier Vandeweghe en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Rogier Vandeweghe via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Rogier Vandeweghe of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Rogier Vandeweghe?

Design kopen van Rogier Vandeweghe begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Rogier Vandeweghe, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Rogier Vandeweghe. Om meer kans te maken om het designobject van Rogier Vandeweghe te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Rogier Vandeweghe! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.