Ruud van der Beele (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ruud van der Beele
Ruud van der Beele (1949)

Ruud van der Beele (1949)

Kunstenaar

Ruud van der BEELE (Sevenum, 1949)

Aangeboden items
1
Verkochte items
45
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (8 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Ruud van der Beele - Aquarel en potlood op papier - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!
Ruud van der Beele - Aquarel en potlood op papier - IngelijstTekening / Aquarel

Geplaatst doorKees58

Eindtijd 18-12-2022 om 19:48

Periode1945 t/m 1999
TechniekAquarel
Afmetingen53 cm x 43 cm (h x b)
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Ruud van der Beele

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ruud van der Beele? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ruud van der Beele. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ruud van der Beele en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ruud van der Beele te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ruud van der Beele!

Volg het aanbod kunst van Ruud van der Beele te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ruud van der Beele te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ruud van der Beele instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ruud van der Beele kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ruud van der Beele!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ruud van der Beele kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ruud van der Beele en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ruud van der Beele via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ruud van der Beele of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ruud van der Beele?

Kunst kopen van Ruud van der Beele begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ruud van der Beele, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ruud van der Beele. Om meer kans te maken om de Ruud van der Beele te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ruud van der Beele! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.