Sebo Detmers (1910-1994)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Sebo Detmers
Sebo Detmers (1910-1994)

Sebo Detmers (1910-1994)

Kunstenaar

Sebo DETMERS (Den Helder 1910 - 1994) woonde en werkte in Soest en was lid van de Amersfoortse kunstenaarsgroep De Ploegh. Zijn stijl is te omschrijven als romantisch decoratief en heeft vaak het bloemstilleven en het landschap tot onderwerp.“Elk schilderij van mij is geïnspireerd door een bepaalde gedachte en een goed schilderij maak je nooit voor de tweede keer”, vertelde de kunstenaar eens in een intervieuw.

Aangeboden items
0
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Sebo Detmers (1910-1994) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Sebo Detmers (1910-1994) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Sebo Detmers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Sebo Detmers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Sebo Detmers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Sebo Detmers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Sebo Detmers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Sebo Detmers!

Volg het aanbod kunst van Sebo Detmers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Sebo Detmers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Sebo Detmers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Sebo Detmers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Sebo Detmers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Sebo Detmers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Sebo Detmers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Sebo Detmers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Sebo Detmers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Sebo Detmers?

Kunst kopen van Sebo Detmers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Sebo Detmers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Sebo Detmers. Om meer kans te maken om de Sebo Detmers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Sebo Detmers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.