Selwyn Senatori (1973)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Selwyn Senatori
Selwyn Senatori (1973)

Selwyn Senatori (1973)

Kunstschilder, Designer

Selwyn SENATORI (Pallanza 1973)

Biografie / Opleiding

Selwyn Senatori, zoon van twee Nederlandse ouders maar geboren in Italië, volgde zijn opleiding aan de Hogeschool voor Beeldende Kunsten te Utrecht. Hier studeerde hij in 1999 af op de richting illustratie en vormgeving. Hij begon als illustrator bij jeugdboekenuitgeverij Lemniscaat. Tegenwoordig is hij een veelzijdige kunstenaar, die diverse materialen en technieken gebruikt voor verschillende doeleinden. Hierdoor wordt hem de titel Neo-Pop Artist toegeschreven. Zo werkt hij met acrylverf op linnen of doek, maar was hij ook verantwoordelijk voor de visuele ondersteuning van muziekconcerten en -video’s van David Guetta. Senatori laat zich inspireren door de mooie dingen in het leven, zoals lekker eten, reizen, muziek en films. Momenteel is hij woonachtig en werkzaam in Amsterdam.

Aangeboden items
2
Verkochte items
180
Nationaliteit
Italiaans Italiaans  Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Selwyn Senatori - Tekening "Joepie visjes" kopen? Bied vanaf 50!
Selwyn Senatori (1973) Italiaans Nederlands Tekening "Joepie visjes"
TechniekPortfolio
Afmetingen23 x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Selwyn Senatori - Grote tekening 2009 - in het boekwerk Numero Due kopen? Bied vanaf 50!
Selwyn Senatori (1973) Italiaans Nederlands Grote tekening 2009 - in het boekwerk Numero Due
TechniekStift
Afmetingen23 x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Selwyn Senatori

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Selwyn Senatori? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Selwyn Senatori. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Selwyn Senatori en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Selwyn Senatori te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Selwyn Senatori!

Volg het aanbod kunst van Selwyn Senatori te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Selwyn Senatori te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Selwyn Senatori instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Selwyn Senatori kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Selwyn Senatori!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Selwyn Senatori kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Selwyn Senatori en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Selwyn Senatori via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Selwyn Senatori of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Selwyn Senatori?

Kunst kopen van Selwyn Senatori begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Selwyn Senatori, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Selwyn Senatori. Om meer kans te maken om de Selwyn Senatori te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Selwyn Senatori! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.