• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Shirley Walker (1945-2006)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Shirley Walker
Shirley Walker (1945-2006)

Shirley Walker (1945-2006)

Muzikant

Shirley WALKER (Napa 1945 - Reno 2006)

Componiste en dirigent van voornamelijk filmmuziek. Shirley Walker was een van de eerste en weinige vrouwelijke componisten uit Hollywood met het schrijven van muziek voor films en televisieseries.

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
AmerikaansAmerikaans  
Links
Favoriet
FA. 
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Shirley Walker (1945-2006) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Shirley Walker (1945-2006) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Vinyl kopen van Shirley Walker

Wilt u graag vinyl kopen van Shirley Walker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op de beste LP’s, exclusieve singles of zeldzame uitgaves op CD van Shirley Walker. Betaalbare en exclusieve vinyl kopen van Shirley Walker en andere bekende muzikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle platen van Shirley Walker te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod vinyl van Shirley Walker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod vinyl van Shirley Walker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Shirley Walker instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Shirley Walker vinyl in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle vinyl van uw favoriete muzikanten of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk vinyl van Shirley Walker!

Waarom via Kunstveiling muziek op vinyl van Shirley Walker kopen?

Via Kunstveiling koopt u muziek op vinyl van Shirley Walker en andere erkende muzikanten tegen veilingprijzen. Vinyl kopen van Shirley Walker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot vinyl, design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf vinyl van Shirley Walker of andere bands en muzikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een LP van Shirley Walker? (H2)

Vinyl kopen van Shirley Walker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een plaat van Shirley Walker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op vinyl van Shirley Walker. Om meer kans te maken om de LP van Shirley Walker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere muziek van Shirley Walker! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.