Siebrand Weitenberg (1960)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Siebrand Weitenberg
Siebrand Weitenberg (1960)

Siebrand Weitenberg (1960)

Kunstenaar

Siebrand WEITENBERG: (Hillegom 1960)

Werk van deze kunstenaar hangt in het Fries Museum.

Maakte in de jaren 1989-1990 zeefdrukken van abstracte voorstellingen.

Aangeboden items
2
Verkochte items
50
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Siebrand Weitenberg - onbekend kopen? Bied vanaf 25!
Siebrand Weitenberg (1960) Nederlands onbekend
TechniekZeefdruk
Afmetingen56 x 69 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
Siebrand Weitenberg - handgesigneerde kleurenets | zonder titel | 1988 kopen? Bied vanaf 40!
Siebrand Weitenberg (1960) Nederlands handgesigneerde kleurenets | zonder titel | 1988
TechniekEts
Afmetingen40 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Siebrand Weitenberg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Siebrand Weitenberg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Siebrand Weitenberg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Siebrand Weitenberg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Siebrand Weitenberg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Siebrand Weitenberg!

Volg het aanbod kunst van Siebrand Weitenberg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Siebrand Weitenberg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Siebrand Weitenberg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Siebrand Weitenberg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Siebrand Weitenberg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Siebrand Weitenberg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Siebrand Weitenberg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Siebrand Weitenberg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Siebrand Weitenberg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Siebrand Weitenberg?

Kunst kopen van Siebrand Weitenberg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Siebrand Weitenberg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Siebrand Weitenberg. Om meer kans te maken om de Siebrand Weitenberg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Siebrand Weitenberg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.