Sven Hoekstra (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Sven Hoekstra
Sven Hoekstra (1945)

Sven Hoekstra (1945)

Kunstenaar

Sven HOEKSTRA (Nijmegen 1945)

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters

Kunst kopen van Sven Hoekstra

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Sven Hoekstra? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Sven Hoekstra. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Sven Hoekstra en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Sven Hoekstra te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Sven Hoekstra!

Volg het aanbod kunst van Sven Hoekstra te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Sven Hoekstra te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Sven Hoekstra instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Sven Hoekstra kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Sven Hoekstra!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Sven Hoekstra kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Sven Hoekstra en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Sven Hoekstra via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Sven Hoekstra of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Sven Hoekstra?

Kunst kopen van Sven Hoekstra begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Sven Hoekstra, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Sven Hoekstra. Om meer kans te maken om de Sven Hoekstra te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Sven Hoekstra! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.