• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
The Good People (2006)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. The Good People

The Good People (2006)

Muzikant

The Good People (New York 2006)

Bestaande uit Marc Smith en Stephen Luthy. Hip Hop

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
AmerikaansAmerikaans  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
The Good People - The Summer EP - Limited edition 250 stuks kopen? Bied vanaf 15!
The Good People - The Summer EP - Limited edition 250 stuks

Vinyl

Geplaatst doorVeilingmeester-Vinyl

Eindtijd 30-07-2022 om 16:07

Jaartal2019
Type12 Inch/Maxi

Vinyl kopen van The Good People

Wilt u graag vinyl kopen van The Good People? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op de beste LP’s, exclusieve singles of zeldzame uitgaves op CD van The Good People. Betaalbare en exclusieve vinyl kopen van The Good People en andere bekende muzikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle platen van The Good People te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod vinyl van The Good People te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod vinyl van The Good People te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u The Good People instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe The Good People vinyl in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle vinyl van uw favoriete muzikanten of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk vinyl van The Good People!

Waarom via Kunstveiling muziek op vinyl van The Good People kopen?

Via Kunstveiling koopt u muziek op vinyl van The Good People en andere erkende muzikanten tegen veilingprijzen. Vinyl kopen van The Good People via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot vinyl, design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf vinyl van The Good People of andere bands en muzikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een LP van The Good People? (H2)

Vinyl kopen van The Good People begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een plaat van The Good People, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op vinyl van The Good People. Om meer kans te maken om de LP van The Good People te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere muziek van The Good People! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.