Theodorus van Oorschot (1910-1989)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Theodorus van Oorschot
Theodorus van Oorschot (1910-1989)

Theodorus van Oorschot (1910-1989)

Kunstenaar

Theodorus van OORSCHOT (Schijndel, 1910 - Den Bosch, 1989)

Aangeboden items
2
Verkochte items
33
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Theodorus van Oorschot - Waterlandschap kopen? Bied vanaf 100!
Theodorus van Oorschot (1910-1989) Nederlands Waterlandschap
TechniekAquarel
Afmetingen45 x 55 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
Theodorus van Oorschot - Paardenkar op landweg bij boerderij in boslandschap / groot werk kopen? Bied vanaf 450!
Theodorus van Oorschot (1910-1989) Nederlands Paardenkar op landweg bij boerderij in boslandschap / groot werk
TechniekOlieverf
Afmetingen90 x 110 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 450
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Theodorus van Oorschot

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Theodorus van Oorschot? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Theodorus van Oorschot. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Theodorus van Oorschot en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Theodorus van Oorschot te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Theodorus van Oorschot!

Volg het aanbod kunst van Theodorus van Oorschot te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Theodorus van Oorschot te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Theodorus van Oorschot instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Theodorus van Oorschot kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Theodorus van Oorschot!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Theodorus van Oorschot kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Theodorus van Oorschot en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Theodorus van Oorschot via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Theodorus van Oorschot of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Theodorus van Oorschot?

Kunst kopen van Theodorus van Oorschot begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Theodorus van Oorschot, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Theodorus van Oorschot. Om meer kans te maken om de Theodorus van Oorschot te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Theodorus van Oorschot! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.