Walter Whall Battiss (1906-1982)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Walter Whall Battiss
Walter Whall Battiss (1906-1982)

Walter Whall Battiss (1906-1982)

Kunstenaar

Walter Whall BATTISS (Somerset East South Africa 1906 - Port Shepstone 1982)

Aangeboden items
3
Verkochte items
2
Nationaliteit
Engels Engels  Zuid-Afrikaans Zuid-Afrikaans  
Links
Favoriet
filters
Walter Whall Battiss - Four white rocks, houtsnede kopen? Bied vanaf 125!
Walter Whall Battiss (1906-1982) Engels Zuid-Afrikaans Four white rocks, houtsnede
TechniekVaria
Afmetingen29 cm x 43 cm (h x b)
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee
Walter Whall Battiss - Assault on the Eyrie, houtsnede kopen? Bied vanaf 115!
Walter Whall Battiss (1906-1982) Engels Zuid-Afrikaans Assault on the Eyrie, houtsnede
TechniekVaria
Afmetingen43 cm x 29 cm (h x b)
Openingsbod
€ 115
Bied mee Bied mee
Walter Whall Battiss - Boys picking wild fruits, linosnede kopen? Bied vanaf 95!
Walter Whall Battiss (1906-1982) Engels Zuid-Afrikaans Boys picking wild fruits, linosnede
TechniekVaria
Afmetingen29 cm x 43 cm (h x b)
Openingsbod
€ 95
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Walter Whall Battiss

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Walter Whall Battiss? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Walter Whall Battiss. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Walter Whall Battiss en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Walter Whall Battiss te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Walter Whall Battiss!

Volg het aanbod kunst van Walter Whall Battiss te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Walter Whall Battiss te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Walter Whall Battiss instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Walter Whall Battiss kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Walter Whall Battiss!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Walter Whall Battiss kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Walter Whall Battiss en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Walter Whall Battiss via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Walter Whall Battiss of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Walter Whall Battiss?

Kunst kopen van Walter Whall Battiss begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Walter Whall Battiss, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Walter Whall Battiss. Om meer kans te maken om de Walter Whall Battiss te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Walter Whall Battiss! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.