Wil Klaassen (1939)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wil Klaassen
Wil Klaassen (1939)

Wil Klaassen (1939)

Kunstenaar

Wil KLAASSEN (Eindhoven 1939)

Schilder, graficus, beeldhouwer, fotograaf.

Opleiding:

Wil Klaassen is autodidact.

In het werk van Wil Klaassen staan harmonie en chaos centraal. In de vroege stadia van zijn werk is veel chaos aanwezig en in het verdere proces probeert Klassen steeds meer balans in het werk te brengen, door het gebruik van abstractie, kleur en contourlijnen. Met zijn werk wil Klaassen ruimte bieden aan de beschouwer om zijn of haar eigen gevoelens te vinden.

Exposities en prijzen:

Het werk van Wil Klaassen is tentoongesteld in verschillende Nederlandse galeries en tevens in Museum Fodor. Zijn werk is opgenomen in verschillende Nederlandse bedrijfscollecties.

Aangeboden items
3
Verkochte items
71
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Wil Klaassen - Compositie met rood (4) | zeefdruk - ingelijst kopen? Bied vanaf 55!
Wil Klaassen (1939) Nederlands Compositie met rood (4) | zeefdruk - ingelijst
TechniekZeefdruk
Afmetingen73 x 71.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee
Wil Klaassen - Compositie met rood (1) | zeefdruk - ingelijst kopen? Bied vanaf 64!
Wil Klaassen (1939) Nederlands Compositie met rood (1) | zeefdruk - ingelijst
TechniekZeefdruk
Afmetingen73 x 71.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 64
Bied mee Bied mee
Wil Klaassen - Compositie met rood (2) | zeefdruk - ingelijst kopen? Bied vanaf 69!
Wil Klaassen (1939) Nederlands Compositie met rood (2) | zeefdruk - ingelijst
TechniekZeefdruk
Afmetingen73 x 71.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 69
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Wil Klaassen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wil Klaassen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wil Klaassen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wil Klaassen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wil Klaassen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wil Klaassen!

Volg het aanbod kunst van Wil Klaassen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wil Klaassen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wil Klaassen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wil Klaassen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wil Klaassen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wil Klaassen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wil Klaassen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wil Klaassen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wil Klaassen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wil Klaassen?

Kunst kopen van Wil Klaassen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wil Klaassen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wil Klaassen. Om meer kans te maken om de Wil Klaassen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wil Klaassen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.