Wil van Leeuwen (1909-1994)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wil van Leeuwen
Wil van Leeuwen (1909-1994)

Wil van Leeuwen (1909-1994)

Kunstenaar

Wil van LEEUWEN (Amsterdam 1909-1994)

Schilder, Aquarellist, Beeldhouwer en Emailleur

Aangeboden items
1
Verkochte items
27
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Wil van Leeuwen - Litho, De lente kopen? Bied vanaf 20!
Wil van Leeuwen (1909-1994) Nederlands Litho, De lente
TechniekLitho
Afmetingen57 x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 20
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Wil van Leeuwen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wil van Leeuwen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wil van Leeuwen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wil van Leeuwen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wil van Leeuwen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wil van Leeuwen!

Volg het aanbod kunst van Wil van Leeuwen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wil van Leeuwen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wil van Leeuwen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wil van Leeuwen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wil van Leeuwen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wil van Leeuwen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wil van Leeuwen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wil van Leeuwen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wil van Leeuwen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wil van Leeuwen?

Kunst kopen van Wil van Leeuwen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wil van Leeuwen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wil van Leeuwen. Om meer kans te maken om de Wil van Leeuwen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wil van Leeuwen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.