Willem Hopman (1939)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Willem Hopman
Willem Hopman (1939)

Willem Hopman (1939)

Willem HOPMAN (Alkmaar 1939)

Aangeboden items
1
Verkochte items
16
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Willem Hopman - uitgeest kopen? Bied vanaf 20!
Willem Hopman (1939) Nederlands uitgeest
Techniek Pen (Inkt)
Afmetingen 10 x 18 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Alleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 20
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Willem Hopman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem Hopman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem Hopman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem Hopman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem Hopman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem Hopman!

Volg het aanbod kunst van Willem Hopman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem Hopman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem Hopman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem Hopman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem Hopman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem Hopman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem Hopman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem Hopman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem Hopman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem Hopman?

Kunst kopen van Willem Hopman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem Hopman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem Hopman. Om meer kans te maken om de Willem Hopman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem Hopman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.