Willem van Dort (1905-1996)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willem van Dort
Willem van Dort (1905-1996)

Willem van Dort (1905-1996)

Kunstenaar

Willem van Dort Junior (1905-1996)was de zoon van de bekende Willem van Dort uit Bergen op Zoom. Hij was een leerling van de Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag en schilderde en tekende in de trant van de Haagse School. Landschappen, maar vooral stillevens.

Aangeboden items
0
Verkochte items
14
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Willem van Dort (1905-1996) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 14 items van Willem van Dort (1905-1996) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 15 mensen die Willem van Dort (1905-1996) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Willem van Dort

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem van Dort? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem van Dort. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem van Dort en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem van Dort te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem van Dort!

Volg het aanbod kunst van Willem van Dort te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem van Dort te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem van Dort instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem van Dort kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem van Dort!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem van Dort kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem van Dort en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem van Dort via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem van Dort of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem van Dort?

Kunst kopen van Willem van Dort begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem van Dort, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem van Dort. Om meer kans te maken om de Willem van Dort te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem van Dort! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.