• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Willy van Schoonhoven van Beurden (1883-1963)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willy van Schoonhoven van Beurden

Willy van Schoonhoven van Beurden (1883-1963)

Kunstenaar

Alexander Franciscus Willem Emile (Willy) van SCHOONHOVEN VAN BEURDEN (Roermond 1883 - 1963 Zuidlaren).

Hij woonde en werkte in Roermond, Maastricht, Amsterdam 1905-1906, Roermond tot 1908, Amsterdam 1908, Laren tot 1925, Amsterdam tot 1946, Emmen 1947, Anloo tot 1955 en daarna in Zuidlaren.Van Schoonhoven van Beurden was leerling van de Rijksnormaalschool te Amsterdam en van Jhr R.A.A.J. Graafland, E.S. van Beever en van Jan Toorop. Hij schilderde, tekende en etste landschappen, bloemen, figuren en stadsgezichten. Hij werkte doorgaans in een luninistische stijl maar paste zich, in zijn eigen woorden ?gaandeweg aan de tijd aan? Maakte ook houtsneden. Van beroep was hij leraar kunstgeschiedenis en tekenen aan het Amsterdamse Lyceum. In de zomers verbleef hij graag in Zuid Limburg, de provincie Utrecht en het Gooi terwijl hij de winter graag in Oostenrijk of zwitserland doorbracht.

Aangeboden items
0
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (8 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Willy van Schoonhoven van Beurden (1883-1963) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Willy van Schoonhoven van Beurden (1883-1963) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Willy van Schoonhoven van Beurden

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willy van Schoonhoven van Beurden? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willy van Schoonhoven van Beurden. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willy van Schoonhoven van Beurden en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willy van Schoonhoven van Beurden te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willy van Schoonhoven van Beurden!

Volg het aanbod kunst van Willy van Schoonhoven van Beurden te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willy van Schoonhoven van Beurden te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willy van Schoonhoven van Beurden instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willy van Schoonhoven van Beurden kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willy van Schoonhoven van Beurden!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willy van Schoonhoven van Beurden kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willy van Schoonhoven van Beurden en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willy van Schoonhoven van Beurden via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willy van Schoonhoven van Beurden of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willy van Schoonhoven van Beurden?

Kunst kopen van Willy van Schoonhoven van Beurden begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willy van Schoonhoven van Beurden, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willy van Schoonhoven van Beurden. Om meer kans te maken om de Willy van Schoonhoven van Beurden te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willy van Schoonhoven van Beurden! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.