Zoltan Forrai (1901-1996)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Zoltan Forrai
Zoltan Forrai (1901-1996)

Zoltan Forrai (1901-1996)

Kunstenaar

1901 - 1996Geboren te Jelipuszta - Hongarije

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Hongaars Hongaars  Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Zoltan Forrai - Vissen aan de haven van IJmuiden kopen? Bied vanaf 60!
Zoltan Forrai (1901-1996) Hongaars Nederlands Vissen aan de haven van IJmuiden
TechniekAquarel
Afmetingen38 x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Zoltan Forrai

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Zoltan Forrai? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Zoltan Forrai. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Zoltan Forrai en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Zoltan Forrai te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Zoltan Forrai!

Volg het aanbod kunst van Zoltan Forrai te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Zoltan Forrai te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Zoltan Forrai instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Zoltan Forrai kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Zoltan Forrai!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Zoltan Forrai kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Zoltan Forrai en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Zoltan Forrai via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Zoltan Forrai of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Zoltan Forrai?

Kunst kopen van Zoltan Forrai begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Zoltan Forrai, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Zoltan Forrai. Om meer kans te maken om de Zoltan Forrai te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Zoltan Forrai! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.