Bjorn Wiinblad (1918-2006)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Bjorn Wiinblad
Bjorn Wiinblad (1918-2006)

Bjorn Wiinblad (1918-2006)

Designer

Aangeboden items
3
Verkochte items
7
Nationaliteit
Deens Deens  
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)

Design verkopen van Bjorn Wiinblad

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Bjorn Wiinblad verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Bjorn Wiinblad dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Bjorn Wiinblad verkopen?

Verkoop design van Bjorn Wiinblad via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Bjorn Wiinblad verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Bjorn Wiinblad en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Bjorn Wiinblad die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Bjorn Wiinblad via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Bjorn Wiinblad design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Bjorn Wiinblad te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Bjorn Wiinblad te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Bjorn Wiinblad gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Bjorn Wiinblad via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Bjorn Wiinblad op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Bjorn Wiinblad toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Bjorn Wiinblad niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Bjorn Wiinblad te vergroten!

Ik wil design van Bjorn Wiinblad verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Bjorn Wiinblad dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Bjorn Wiinblad. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.