Bob Marley & The Wailers (1963)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Bob Marley & The Wailers
Bob Marley & The Wailers (1963)

Bob Marley & The Wailers (1963)

Muzikant

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Jamaicaans Jamaicaans  
Links
Favoriet
FA. 
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Bob Marley & The Wailers (1963) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Bob Marley & The Wailers (1963) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Vinyl verkopen van Bob Marley & The Wailers

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol Vinyl van Bob Marley & The Wailers verkoopt! Met een groot bereik aan kunst- en muziekliefhebbers vindt u snel een koper voor die mooie plaat van Bob Marley & The Wailers die u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling vinyl van Bob Marley & The Wailers verkopen?

Verkoop vinyl van Bob Marley & The Wailers via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig Lp’s van Bob Marley & The Wailers verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online vinyl verkopen van Bob Marley & The Wailers en andere muzikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor vinyl van Bob Marley & The Wailers die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw vinyl van Bob Marley & The Wailers via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Bob Marley & The Wailers-platen graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een Lp van Bob Marley & The Wailers te koop aan via Kunstveiling?

Om vinyl van Bob Marley & The Wailers te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u vinyl van Bob Marley & The Wailers gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van vinyl van Bob Marley & The Wailers via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van de Lp van Bob Marley & The Wailers op, waaronder het jaar van uitgave en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van de plaat van Bob Marley & The Wailers toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is de Lp van Bob Marley & The Wailers niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Bob Marley & The Wailers te vergroten!

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.