Brødrene Lohne (1921)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Brødrene Lohne
Brødrene Lohne (1921)

Brødrene Lohne (1921)

Designer

Bied nu mee op 1 item(s) van Brødrene Lohne
Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Noors Noors  
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Brødrene Lohne (1921) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Brødrene Lohne (1921) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Design verkopen van Brødrene Lohne

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Brødrene Lohne verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Brødrene Lohne dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Brødrene Lohne verkopen?

Verkoop design van Brødrene Lohne via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Brødrene Lohne verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Brødrene Lohne en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Brødrene Lohne die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Brødrene Lohne via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Brødrene Lohne design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Brødrene Lohne te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Brødrene Lohne te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Brødrene Lohne gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Brødrene Lohne via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Brødrene Lohne op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Brødrene Lohne toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Brødrene Lohne niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Brødrene Lohne te vergroten!

Ik wil design van Brødrene Lohne verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Brødrene Lohne dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Brødrene Lohne. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.