Giorgi Gregori
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Giorgi Gregori
Giorgi Gregori

Giorgi Gregori

Designer

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Links
Favoriet
FA. 
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Giorgi Gregori aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Giorgi Gregori wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Design verkopen van Giorgi Gregori

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Giorgi Gregori verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Giorgi Gregori dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Giorgi Gregori verkopen?

Verkoop design van Giorgi Gregori via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Giorgi Gregori verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Giorgi Gregori en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Giorgi Gregori die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Giorgi Gregori via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Giorgi Gregori design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Giorgi Gregori te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Giorgi Gregori te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Giorgi Gregori gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Giorgi Gregori via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Giorgi Gregori op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Giorgi Gregori toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Giorgi Gregori niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Giorgi Gregori te vergroten!

Ik wil design van Giorgi Gregori verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Giorgi Gregori dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Giorgi Gregori. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.