Gligor Cemerski (1940-2016)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Gligor Cemerski
Gligor Cemerski (1940-2016)

Gligor Cemerski (1940-2016)

Kunstenaar

Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
MacedonischMacedonisch  
Links
Favoriet
FA. 

Kunst verkopen van Gligor Cemerski

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Gligor Cemerski verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Gligor Cemerski dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Gligor Cemerski verkopen?

Verkoop kunst van Gligor Cemerski via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Gligor Cemerski verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Gligor Cemerski en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Gligor Cemerski die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Gligor Cemerski via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Gligor Cemerski kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Gligor Cemerski te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Gligor Cemerski te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Gligor Cemerski gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Gligor Cemerski via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Gligor Cemerski op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Gligor Cemerski toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Gligor Cemerski niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Gligor Cemerski te vergroten!

Ik wil kunst van Gligor Cemerski verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Gligor Cemerski dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Gligor Cemerski. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.