Jeroen de Carpentier (1956)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Jeroen de Carpentier
Jeroen de Carpentier (1956)

Jeroen de Carpentier (1956)

Kunstenaar

Aangeboden items
0
Verkochte items
7
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)

Kunst verkopen van Jeroen de Carpentier

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Jeroen de Carpentier verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Jeroen de Carpentier dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Jeroen de Carpentier verkopen?

Verkoop kunst van Jeroen de Carpentier via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Jeroen de Carpentier verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Jeroen de Carpentier en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Jeroen de Carpentier die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Jeroen de Carpentier via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Jeroen de Carpentier kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Jeroen de Carpentier te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Jeroen de Carpentier te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Jeroen de Carpentier gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Jeroen de Carpentier via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Jeroen de Carpentier op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Jeroen de Carpentier toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Jeroen de Carpentier niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Jeroen de Carpentier te vergroten!

Ik wil kunst van Jeroen de Carpentier verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Jeroen de Carpentier dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Jeroen de Carpentier. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.