Marianne van den Bergh (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Marianne van den Bergh
Marianne van den Bergh (1948)

Marianne van den Bergh (1948)

Kunstenaar

Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters

Kunst verkopen van Marianne van den Bergh

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Marianne van den Bergh verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Marianne van den Bergh dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Marianne van den Bergh verkopen?

Verkoop kunst van Marianne van den Bergh via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Marianne van den Bergh verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Marianne van den Bergh en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Marianne van den Bergh die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Marianne van den Bergh via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Marianne van den Bergh kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Marianne van den Bergh te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Marianne van den Bergh te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Marianne van den Bergh gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Marianne van den Bergh via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Marianne van den Bergh op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Marianne van den Bergh toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Marianne van den Bergh niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Marianne van den Bergh te vergroten!

Ik wil kunst van Marianne van den Bergh verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Marianne van den Bergh dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Marianne van den Bergh. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.