Aart Roos - 'Mens', gemengde techniek, 1963 - Verkocht

Aart Roos - 'Mens', gemengde techniek, 1963 kopen? Bied vanaf 100!
Aart Roos - 'Mens', gemengde techniek, 1963 kopen? Bied vanaf 100!Aart Roos - 'Mens', gemengde techniek, 1963 kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Aart Roos (1919-2009)
TypeSchilderij
Jaartal1963
TechniekGemengde Techniek
DragerBoard
StijlExpressionistisch
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen100 cm x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Prachtig werk van Aart Roos, uit 1963!Ongelooflijk hoe modern en eigentijds het werk na bijna 60 jaar (!) nog oogt. Goede conditie, gemenge techniek op papier, door de kunstenaar verlijmd op board (maroufle). Zowel aan voor- als achterzijde gesigneerd door de kunstenaar.
Aart Roos wordt gezien als een van de belangrijkste na-oorlogse abstract- expressionisten, werken bevinden zich o.a. in de collectie van het Stedelijk Museum Amsterdam.Op de Rijksacademie was hij klasgenoot van Pieter Defesche, Karel Appel en Corneille.
ConditieGoed

Gezien de leeftijd in uitstekende staat, papier laat aan de bovenzijde heel klein beetje los van het board, maar eenvoudig te herstellen en bij inlijsten niet zichtbaar. Helder en fris van kleur.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDoetinchem,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Nederland
Veilinggegevens
Starttijd16-5-2019 om 13:13
Eindtijd24-5-2019 om 22:36
Biedingen (11)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.