Aart Roos - Olieverf op doek, Bloemstilleven - Ingelijst (Groot) - Verkocht

Aart Roos - Olieverf op doek, Bloemstilleven - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 150!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Aart Roos - Olieverf op doek, Bloemstilleven - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 150!
Aart Roos - Olieverf op doek, Bloemstilleven - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 150!Aart Roos - Olieverf op doek, Bloemstilleven - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 150!Aart Roos - Olieverf op doek, Bloemstilleven - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 150!Aart Roos - Olieverf op doek, Bloemstilleven - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 150!Aart Roos - Olieverf op doek, Bloemstilleven - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 150!Aart Roos - Olieverf op doek, Bloemstilleven - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 150!Aart Roos - Olieverf op doek, Bloemstilleven - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 150!Aart Roos - Olieverf op doek, Bloemstilleven - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 150!Aart Roos - Olieverf op doek, Bloemstilleven - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Aart Roos (1919-2009)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Afmetingen91 x 91 cm (h x b)
Incl. lijst105 x 105 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd
Handgesigneerd door de kunstenaar.

Dit werk wordt geleverd met een monografie van de kunstenaar.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

Conditie
ConditieRedelijk
Het werk is wat vuil en oogt wat dof. Daarnaast zijn er wat lichte slijtagesporen aan de randen van het doek en zit er centraal onderin een plekje met verfverlies. Zie hiervoor de detailfoto. 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amstelveen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd31-5-2023 om 12:21
Eindtijd12-6-2023 om 9:01
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken