Aat Veldhoen - Rotaprint, Meisje - Verkocht

Aat Veldhoen - Rotaprint, Meisje kopen? Bied vanaf 50!
Dit item is verkocht Toon item
Bijzondere Uitgaves

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Aat Veldhoen - Rotaprint, Meisje kopen? Bied vanaf 50!
Aat Veldhoen - Rotaprint, Meisje kopen? Bied vanaf 50!Aat Veldhoen - Rotaprint, Meisje kopen? Bied vanaf 50!Aat Veldhoen - Rotaprint, Meisje kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Aat Veldhoen (1934-2018)
Type kunstwerkBijzondere Uitgaves
Jaartal1964
TechniekVaria
OnderwerpPortret
Afmetingen48 x 32 cm (h x b)
GesigneerdSignatuur meegedrukt

Afmeting betreft de maat van het blad. 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Conditie
ConditieGoed
De rand van het blad heeft enkele lichte beschadigingen(scheurtjes)/verkleuring.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item