Adine Engelman - Abstracte compositie, monotype (unica)

Adine Engelman - Abstracte compositie, monotype (unica) kopen? Bied vanaf 75!
Adine Engelman - Abstracte compositie, monotype (unica) kopen? Bied vanaf 75!Adine Engelman - Abstracte compositie, monotype (unica) kopen? Bied vanaf 75!Adine Engelman - Abstracte compositie, monotype (unica) kopen? Bied vanaf 75!Adine Engelman - Abstracte compositie, monotype (unica) kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Adine Engelman (1937)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1968
TechniekMonotype
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen80 x 55 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage1
Krachtig abstract werk van Adine Engelman.  Monotype op dik papier, aan de bovenkant gemonteerd op een onderblad, met potlood gesigneerd en gedateerd ('68).  In zeer goede conditie.  Afkomstig uit de nalatenschap van de kunstenares.

Afmetingen: 80cm x 55cm

Dit kunstwerk kan goed verpakt en aangetekend verzonden worden op kosten van de koper.

-------------------------------------------------
Adriaan/Adine Engelman (Rotterdam 1937 - Haarlem 2015)
Opgeleid aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam en Atelier ’63 in Haarlem.  In 1969 veranderde Adriaan zijn naam naar Adine Engelman.  Naast schilder was Engelman ook beeldhouwer van vooral abstracte beeldende kunst.  Engelman’s werk uit de jaren 60 en 70 toont verwantschappen met werk van Bram Bogart en Rob van Koningsbruggen.
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (vlakbij Amsterdam, paar minuten vanaf de ringweg A10). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Diemen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 13,00
Naar België € 20,00
Naar Duitsland € 20,00
Europese Unie € 25,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Adine Engelman (1937) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (5)

Geplaatst door  Rosser
Lid sinds 2013
3651 verkochte items
Alle items van deze verkoper (209)
55 cm
80 cm