Annemiki Bok - tweeluik van blauw abstracte werkjes | fraai ingelijst - Verkocht

Annemiki Bok - tweeluik van blauw abstracte werkjes | fraai ingelijst kopen? Bied vanaf 49!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Annemiki Bok - tweeluik van blauw abstracte werkjes | fraai ingelijst kopen? Bied vanaf 49!
Annemiki Bok - tweeluik van blauw abstracte werkjes | fraai ingelijst kopen? Bied vanaf 49!Annemiki Bok - tweeluik van blauw abstracte werkjes | fraai ingelijst kopen? Bied vanaf 49!Annemiki Bok - tweeluik van blauw abstracte werkjes | fraai ingelijst kopen? Bied vanaf 49!Annemiki Bok - tweeluik van blauw abstracte werkjes | fraai ingelijst kopen? Bied vanaf 49!Annemiki Bok - tweeluik van blauw abstracte werkjes | fraai ingelijst kopen? Bied vanaf 49!Annemiki Bok - tweeluik van blauw abstracte werkjes | fraai ingelijst kopen? Bied vanaf 49!Annemiki Bok - tweeluik van blauw abstracte werkjes | fraai ingelijst kopen? Bied vanaf 49!Annemiki Bok - tweeluik van blauw abstracte werkjes | fraai ingelijst kopen? Bied vanaf 49!Annemiki Bok - tweeluik van blauw abstracte werkjes | fraai ingelijst kopen? Bied vanaf 49!Annemiki Bok - tweeluik van blauw abstracte werkjes | fraai ingelijst kopen? Bied vanaf 49!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Annemiki Bok (1953)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal1994
TechniekGemengde Techniek
DragerPapier
StijlAbstract
OnderwerpAbstract
IngelijstIngelijst
Afmetingen14 x 15 cm (h x b)
Incl. lijst40.5 x 30.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Prachtige set van 2 unieke werkjes van Annemiki Bok (1953).  Opvallende werkjes omdat ze nogal a-typisch lijken te zijn voor het werk van Annemiki Bok.
Techniek: De werkjes lijken vervaardigd te zijn als een combinatie van acryl- of aquarelverf met wasco, stift en/of potlood.
Met potlood gesigneerd met "Annemiki '94" , rechtsonder
Ze zijn prachtig en professioneel ingelijst met asymmetrische passe-partouts met blauwe kern in blauwe aluminium wissellijsten, passend bij de werkjes. Op de blauwe Nielsen lijsten is enig verfverlies zichtbaar, maar niet storend.
Ze kunnen zo aan de muur!
Foto's maken deel uit van de beschrijving

Over de kunstenaar:
De van oorsprong Nederlandse kunstenares Annemiki Bok heeft, nadat zij haar opleiding aan de Rietveld Academie heeft afgerond, nog enkele jaren als docent aan de Rijksacademie van Beeldende Kunsten gewerkt voordat zij Nederland de rug toekeerde om zich in het Portugese Algarve te vestigen. Na haar terugkeer in ons land zal zij over haar Portugese periode het volgende zeggen: ”Het mooie van mijn tijd in de Algarve is dat ik daar onafhankelijk van wie of wat dan ook, mijn eigen palet heb kunnen ontwikkelen, met als enige invloed het land in al zijn facetten als lucht, kleur en geur”.

De schilderijen van Annemiki Bok kenmerken zich door levendigheid, beweging en kleur. Haar eigen interpretatie van de natuur is zeker geen plaatje maar een samengaan van krachten die de gemeenschap hebben gevormd. Ze weet een fijne lijn te treffen tussen realisme en abstractie. Op deze fijne lijn balanceren haar werkstukken soms dynamisch in kleur en soms in de trefzekerheid van de beweging van de figuren en het gesprek dat zij voeren. Vanaf 1990 heeft Annemiki Bok verschillende exposities op haar naam staan. Kunstliefhebbers van over de hele wereld, zoals Jaap de Hoop Scheffer, hebben schilderijen van Annemiki; ze werkt ook in opdracht, zoals een portret van voormalig Staatssecretaris en Minister Tineke Netelenbos dat is opgenomen in de collectie van het Ministerie van OCW.

"Ik probeer mijn eigen pad te bewandelen, het smalle pad van realisme en abstractie, door snelheid en kleurgebruik."

Annemiki Bok vindt dat gevoel belangrijker is dan herkenning. De werken van de Nederlandse kunstenaar zijn nationaal te zien geweest in zowel solo- als groepstentoonstellingen. Haar portretten en landschappen ontstaan door haar emoties door de verf te laten stromen. Bok schildert door oliën met een mes aan te brengen, haar kleuren zowel op het palet als direct op het canvas te buigen.

Bron en meer info:  www.annemikibok.nl
Conditie
ConditieZeer Goed
De werkjes verken in hele mooie staat. Bovendien prachtig en professioneel ingelijst. Op het glas van één lijst zit een kras buiten de afbeelding.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Hoorn, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 12,50
Naar België € 22,50
Naar Duitsland € 22,50
Europese Unie € 30,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Annemiki Bok (1953) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  takamine
Lid sinds 2020
339 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
30.5 cm
40.5 cm
15 cm
14 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieHoorn,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd29-11-2022 om 12:32
Eindtijd4-12-2022 om 19:17
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken