• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Antoinette van Hoytema - Stilleven, olieverf op doek (netjes ingelijst)

Antoinette van Hoytema - Stilleven, olieverf op doek (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 150!
Antoinette van Hoytema - Stilleven, olieverf op doek (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 150!Antoinette van Hoytema - Stilleven, olieverf op doek (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 150!Antoinette van Hoytema - Stilleven, olieverf op doek (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 150!Antoinette van Hoytema - Stilleven, olieverf op doek (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 150!Antoinette van Hoytema - Stilleven, olieverf op doek (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 150!Antoinette van Hoytema - Stilleven, olieverf op doek (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 150!Antoinette van Hoytema - Stilleven, olieverf op doek (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Antoinette van Hoytema (1875-1967)
TypeSchilderij
Jaartal1956
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlImpressionistisch
OnderwerpBloemen en Planten
IngelijstIngelijst
Afmetingen45 cm x 55 cm (h x b)
Lijst52 cm x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Mooi stilleven van Antoinette van Hoytema.  Olieverf op doek, gesigneerd en gedateerd (1956) rechtsonder, in nette houten lijst.  In zeer goede conditie.

Afmetingen: 63cm x 52cm (incl. lijst), 55cm x 45cm (doek)

Dit item wordt bij voorkeur opgehaald maar het kan eventueel goed verpakt en aangetekend verzonden worden op kosten van de koper.

------------------------------------------------------------------------------
Antoinette Agathe van Hoytema (Delft 1875 - Den Haag 1967)

Leerling van "Kunstoefening" te Arnhem en van H.P. Bremmer.  Zij woonde en werkte in Brummen tot 1905, daarna in Scheveningen en Den Haag.  Zij maakte reizen door Italië, Spanje, Noord en Zuid Afrika.  Antoinette van Hoytema schilderde, aquarelleerde, tekende en lithografeerde in naturalistische trant landschappen, stadsgezichten, portretten en stillevens.

Lid van "De onafhankelijken" te Amsterdam, van de Federatie v. B.B.K. en de Schilderessenvereniging "O.D.I.S.". Werken in bezit van Museum Boymans Van Beuningen te Rotterdam, Gemeentemuseum en Gemeentearchief te Den Haag, Museum Kröller-Müller Otterlo.
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Antoinette van Hoytema (1875-1967)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (2)
Geplaatst door  Rosser
FA. (175)

Lid sinds 2013
3032 verkochte items
Alle items van deze verkoper (247)
Pinterest
63 cm
52 cm
55 cm
45 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:01-07-2022 om 14:21
Eindtijd:04-07-2022 om 19:24
Openingsbod € 150
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen, Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.