Antoinette van Hoytema (1875-1967)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Antoinette van Hoytema
Antoinette van Hoytema (1875-1967)

Antoinette van Hoytema (1875-1967)

Kunstenaar

Antoinette van HOYTEMA (Delft 1875-1967 Den Haag) was een leerlinge van H.P.Bremmer.Zij schilderde en aquarelleerde in naturalistische trant landschappen, stadsgezichten, portretten en stillevens.Zij was lid van 'De Onafhankelijken' in Amsterdam en de Federatie v.B.B.K.Werken van haar zijn in bezit van Boijmans van Beuningen, Gemeentemuseum Den Haag en Museum Kroller-Muller.

Aangeboden items
1
Verkochte items
29
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (19 x Favoriet)
filters
Antoinette van Hoytema - Stilleven net bloemen kopen? Bied vanaf 275!
Antoinette van Hoytema (1875-1967) Nederlands Stilleven net bloemen
TechniekOlieverf
Afmetingen60 cm x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 275
Bied mee Bied mee
FA. (5)

Kunst kopen van Antoinette van Hoytema

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Antoinette van Hoytema? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Antoinette van Hoytema. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Antoinette van Hoytema en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Antoinette van Hoytema te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Antoinette van Hoytema!

Volg het aanbod kunst van Antoinette van Hoytema te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Antoinette van Hoytema te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Antoinette van Hoytema instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Antoinette van Hoytema kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Antoinette van Hoytema!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Antoinette van Hoytema kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Antoinette van Hoytema en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Antoinette van Hoytema via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Antoinette van Hoytema of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Antoinette van Hoytema?

Kunst kopen van Antoinette van Hoytema begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Antoinette van Hoytema, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Antoinette van Hoytema. Om meer kans te maken om de Antoinette van Hoytema te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Antoinette van Hoytema! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.