Asger Jorn - Ets en droge naald op handgeschept Japon, Friedhof der Maulwürfe - Ingelijst - Verkocht

Asger Jorn - Ets en droge naald op handgeschept Japon, Friedhof der Maulwürfe - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Asger Jorn - Ets en droge naald op handgeschept Japon, Friedhof der Maulwürfe - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Asger Jorn - Ets en droge naald op handgeschept Japon, Friedhof der Maulwürfe - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Asger Jorn - Ets en droge naald op handgeschept Japon, Friedhof der Maulwürfe - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Asger Jorn - Ets en droge naald op handgeschept Japon, Friedhof der Maulwürfe - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Asger Jorn (1914-1973)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1959
TechniekGemengde Druktechniek
DragerGeschept Papier
StijlAbstract
OnderwerpDieren
IngelijstIngelijst
Afmetingen28.5 cm x 19.5 cm (h x b)
Incl. lijst53 cm x 43 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Werk in gemengde druktechniek (ets en droge naald) uit het portfolio Friedhof der Maulwürfe (Talpa Europea) op handgeschept Japon papier.


Het portfolio bestaat uit acht originele etsen van Jorn bij de roman van C. Caspari. Het portfolio is uitgegeven door Galerie van de Loo (München 1959) in een oplage van 200 stuks. Het werk is met de hand gesigneerd en gedateerd, maar niet genummerd.


Literatuur : Dittmar 225. Jorn, prints 212-219.


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd14-7-2020 om 12:06
Eindtijd26-7-2020 om 19:58
Biedingen (41)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.