Bob Bonies - geen titel

Bob Bonies - geen titel kopen? Bied vanaf 60!
Bob Bonies - geen titel kopen? Bied vanaf 60!Bob Bonies - geen titel kopen? Bied vanaf 60!Bob Bonies - geen titel kopen? Bied vanaf 60!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Bob Bonies (1937)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1967
TechniekZeefdruk
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen60 x 70 cm (h x b)
Incl. lijst63 x 73 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage190
Bob Bonies (1937) kan worden gezien als een opvolger van De Stijl-beweging. In zijn werk concentreert hij zich op de vraag hoever je kunt gaan met beperken en reduceren zonder dat dit ten koste gaat van de spanning in het beeld. Bonies beperkt zich tot beeldtaal en in kleurkeuze: hij gebruikt uitsluitend de primaire kleuren plus groen en wit.
Afmeting zeefdruk 70x60 cm en is 1967 gemaakt,oplage 151/190
Producten moeten worden opgehaald
Conditie
ConditieGoed
de zeefdruk is in zeer goede conditie. Lijst is in mindere conditie
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Nieuw vennep, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .