• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Carel Willink - Lot van vier litho's, diverse voorstellingen - Verkocht

Carel Willink - Lot van vier litho's, diverse voorstellingen kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 41,40 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Carel Willink - Lot van vier litho's, diverse voorstellingen kopen? Bied vanaf 1!
Carel Willink - Lot van vier litho's, diverse voorstellingen kopen? Bied vanaf 1!Carel Willink - Lot van vier litho's, diverse voorstellingen kopen? Bied vanaf 1!Carel Willink - Lot van vier litho's, diverse voorstellingen kopen? Bied vanaf 1!Carel Willink - Lot van vier litho's, diverse voorstellingen kopen? Bied vanaf 1!Carel Willink - Lot van vier litho's, diverse voorstellingen kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (320)

Lid sinds 2010
44618 verkochte items
Alle items van deze verkoper (462)
  • Carel Willink (1900-1983)
TypePrenten & Uitgaves
Jaartal1926
TechniekVaria
Afmetingen70 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdSignatuur meegedrukt
Lot van vier litho's (drukgesigneerd) van Carel Willink. Het betreft drie litho's met figuurvoorstellingen, en één van een stilleven/gezicht op venster. 

Let op: het oplagenummer wijkt af van de foto's.
Zie ook conditieomschrijving voor deze specifieke exemplaren. 
De hier aangeboden oplagenummers zijn: 192/270 (2x)  193/270 (2x)

In samenwerking gedrukt door Joe Wols, vriend van Carel Willink.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

Dit item valt onder de margeregeling
ConditieGoed

Wat zeer lichte oneffenheden van de bladen (enkele lichte vlekjes witrand)

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 41,40(Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:27-06-2022 om 12:00
Eindtijd:02-07-2022 om 20:14
Biedingen (8)
Egge
02 jul. / 20:05
€ 36
ellaarps
02 jul. / 20:05
€ 31
ellaarps
01 jul. / 14:03
€ 21
keesrutten
01 jul. / 14:03
€ 16
ellaarps
01 jul. / 14:03
€ 15
keesrutten
01 jul. / 14:03
€ 5
ellaarps
01 jul. / 14:03
€ 3
keesrutten
29 jun. / 20:17
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.