Dadara - Zeefdruk: Peace Tank (laatste exemplaar)

Dadara - Zeefdruk: Peace Tank (laatste exemplaar) kopen? Bied vanaf 99!
Dadara - Zeefdruk: Peace Tank (laatste exemplaar) kopen? Bied vanaf 99!Dadara - Zeefdruk: Peace Tank (laatste exemplaar) kopen? Bied vanaf 99!Dadara - Zeefdruk: Peace Tank (laatste exemplaar) kopen? Bied vanaf 99!Dadara - Zeefdruk: Peace Tank (laatste exemplaar) kopen? Bied vanaf 99!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Dadara (1969)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlModern
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen40 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Zeefdruk van Dadara. Titel: Peace Tank. Oplage: A.P. Afmetingen blad: H40 x b40cm. Afmetingen voorstelling: H32 x b32 cm. Herkomst: Galerie Reflex Amsterdam. Het werk is links onder met zwarte stift gesigneerd door Dadara. De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden. Verzenden: we verzenden op dinsdag - en donderdag.


Dadara is de kunstenaarsnaam van Daniël (Piotr) Rozenberg (Łódź, 8 februari 1969), Nederlands kunstenaar.

Hij heeft naam gekregen met het ontwerpen van folders, hoezen van platen en cd's, het maken van schilderijen, totempalen, cartoons, installaties en performances. Grotere bekendheid kreeg hij voor het eerst met Greyman, Statue of No Liberty (grijze man, on-vrijheidsbeeld), een 9 meter hoog standbeeld dat in 1999 op het Museumplein bij het Rijksmuseum in Amsterdam werd neergezet. Sindsdien heeft hij verschillende grote projecten ondernomen.

Sedert 2010 treedt Dadara op als directeur van de Exchanghibition Bank, de naam verwijst naar (Engelse) woorden voor (effecten)beurs, tentoonstelling en (handels)bank. Het gaat hier niet om een echte bank, er worden dingen gedaan die met geld te maken hebben, bijvoorbeeld door het bewerken van bestaande bankbiljetten.

Kunstwerken en projecten die aandacht hebben gekregen:

1999: Greyman, Statue of No Liberty, sculptuur/standbeeld
2002-2003: Fools Ark (ark van dwazen, verwijzend naar de Ark van Noach en naar woonarken), een driemaster-schip, gebouwd op de oude NDSM-werf in Amsterdam-Noord, in 2003 vervoerd naar het Burning Man-festival in Nevada (VS), en daar in brand gestoken, daarna nogmaals verbrand op het Oerol-festival op Terschelling
2003 of 2004: Fall and Rise of The Fools Ark (film uitgebracht op dvd), met muziek van de groep Lamb
2007: een roze militaire tank, met de naam Love, Peace and Terror (Liefde, vrede en terreur), in Amsterdam, uiteindelijk opgeblazen
2008-2009: Checkpoint Dreamyourtopia, een alternatieve "grenspost" in Dallas (Texas, VS)
2010-: Exchanghibition Bank an Transformoney Tree, projecten (nog lopend in 2020).


Dadara is de kunstenaarsnaam van Daniël (Piotr) Rozenberg (Łódź, 8 februari 1969), Nederlands kunstenaar.

Hij heeft naam gekregen met het ontwerpen van folders, hoezen van platen en cd's, het maken van schilderijen, totempalen, cartoons, installaties en performances. Grotere bekendheid kreeg hij voor het eerst met Greyman, Statue of No Liberty (grijze man, on-vrijheidsbeeld), een 9 meter hoog standbeeld dat in 1999 op het Museumplein bij het Rijksmuseum in Amsterdam werd neergezet. Sindsdien heeft hij verschillende grote projecten ondernomen.

Sedert 2010 treedt Dadara op als directeur van de Exchanghibition Bank, de naam verwijst naar (Engelse) woorden voor (effecten)beurs, tentoonstelling en (handels)bank. Het gaat hier niet om een echte bank, er worden dingen gedaan die met geld te maken hebben, bijvoorbeeld door het bewerken van bestaande bankbiljetten.

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 23,95
Naar Duitsland € 23,95
Europese Unie € 23,95
Wereldwijd € 65,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Dadara (1969) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (6)

Geplaatst door  KiewitKunst
Lid sinds 2011
6322 verkochte items
Alle items van deze verkoper (566)
40 cm
40 cm