Floris Meydam - Dikwandige vaas met luchtbellen - Verkocht

Floris Meydam - Dikwandige vaas met luchtbellen kopen? Bied vanaf 10!
Dit item is verkocht Toon item
Glas / Keramiek

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Floris Meydam - Dikwandige vaas met luchtbellen kopen? Bied vanaf 10!
Floris Meydam - Dikwandige vaas met luchtbellen kopen? Bied vanaf 10!Floris Meydam - Dikwandige vaas met luchtbellen kopen? Bied vanaf 10!Floris Meydam - Dikwandige vaas met luchtbellen kopen? Bied vanaf 10!Floris Meydam - Dikwandige vaas met luchtbellen kopen? Bied vanaf 10!Floris Meydam - Dikwandige vaas met luchtbellen kopen? Bied vanaf 10!Floris Meydam - Dikwandige vaas met luchtbellen kopen? Bied vanaf 10!Floris Meydam - Dikwandige vaas met luchtbellen kopen? Bied vanaf 10!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Floris Meydam (1919-2011)
Type kunstwerk Glas / Keramiek
Periode 1945 t/m 1999
Stijl Contemporary
Afmetingen 17 x 8.5 x 8.5 cm (h x b x d)
Gewicht 2660 gram
Gemerkt Ongemerkt
Zeer zware vaas (Serica) van het ontwerp van Floris Meydam voor Royal Leerdam. De vaas bevat drie ringen met luchtbellen die verschillende groottes hebben. Hij is waarschijnlijk rond 1970 geproduceerd.

Alhoewel de vaas behalve een minieme chip aan de onderzijde (zie foto) in prima conditie is zonder krassen e.d., is er aan de binnenkant met name aan de bovenzijde sprake van wat glascorrosie  oftewel een waas (zie foto). Dat is jammer, maar misschien niet al te storend. Vul je de vaas met water, dan is het glas helder. 
De vaas is best groot en bijzonder massief en zwaar. De vraagprijs is aangepast aan het niet in optimale conditie zijn van de vaas. Toch wellicht een mooi object voor de verzamelaar.
Conditie
ConditieGoed
Kleine chip onderzijde en er is sprake van wat glascorrosie,; het lukt mij niet om het weg te krijgen.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Den haag, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 8,70
Naar België € 19,50
Naar Duitsland € 19,50
Europese Unie € 19,50
Wereldwijd € 38,80

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .