Franz Borghese - Aquatint ets, Titel, Raduno sportivo. - Verkocht

Franz Borghese - Aquatint ets, Titel, Raduno sportivo. kopen? Bied vanaf 175!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Franz Borghese - Aquatint ets, Titel, Raduno sportivo. kopen? Bied vanaf 175!
Franz Borghese - Aquatint ets, Titel, Raduno sportivo. kopen? Bied vanaf 175!Franz Borghese - Aquatint ets, Titel, Raduno sportivo. kopen? Bied vanaf 175!Franz Borghese - Aquatint ets, Titel, Raduno sportivo. kopen? Bied vanaf 175!Franz Borghese - Aquatint ets, Titel, Raduno sportivo. kopen? Bied vanaf 175!Franz Borghese - Aquatint ets, Titel, Raduno sportivo. kopen? Bied vanaf 175!Franz Borghese - Aquatint ets, Titel, Raduno sportivo. kopen? Bied vanaf 175!Franz Borghese - Aquatint ets, Titel, Raduno sportivo. kopen? Bied vanaf 175!Franz Borghese - Aquatint ets, Titel, Raduno sportivo. kopen? Bied vanaf 175!Franz Borghese - Aquatint ets, Titel, Raduno sportivo. kopen? Bied vanaf 175!Franz Borghese - Aquatint ets, Titel, Raduno sportivo. kopen? Bied vanaf 175!Franz Borghese - Aquatint ets, Titel, Raduno sportivo. kopen? Bied vanaf 175!Franz Borghese - Aquatint ets, Titel, Raduno sportivo. kopen? Bied vanaf 175!Franz Borghese - Aquatint ets, Titel, Raduno sportivo. kopen? Bied vanaf 175!Franz Borghese - Aquatint ets, Titel, Raduno sportivo. kopen? Bied vanaf 175!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Franz Borghese (1941-2005)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1980
TechniekEts/Aquatint
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpFiguren
IngelijstIngelijst
Afmetingen16 x 41 cm (h x b)
Incl. lijst28 x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage105/125

Aquatint ets door meester Franz Borghese.
4 platen bedrukt met pers, reliëfstempel, authenticatie.
Het werk is in perfecte staat en voorzien van alle reliëfstempels, ook die van de meester, naast het echtheidscertificaat van de uitgever volgens de wet.



Aquatint ets op zachte grond door meester Franz Borghese.
De kleur aquatint etsen van deze maat gemaakt door de meester tijdens zijn leven zijn niet verkrijgbaar.
Het werk is in perfecte staat en voorzien van alle gestempelde stempels, ook die van de meester, naast het echtheidscertificaat van de uitgever volgens de wet.
De ets is ingelijst , hij is genummerd 105/125 en gesigneerd.

Borghese was geïnteresseerd in Grosz en Dix vanwege de tragische en bijtende representatie van de samenleving. Onder zijn tijdgenoten waardeerde hij zeker Longanesi en Maccari. In de jaren 70 ontmoette Borghese Salvatore Fiume, met wie hij in 1975 het vierhandige werk “La condanna di Cristo” schilderde.

"Franz Borghese, Italiaans schilder, beeldhouwer en graveur, werd geboren in Rome op 21 januari 1941 en voltooide zijn studie aan de Academie voor Schone Kunsten en Kunstacademie van Rome, bij Domenico Purificato, Giuseppe Capogrossi, en begon te schilderen en andere toekomstige schilders zoals hij. In 1964 richtte hij het kunst- en cultuurmagazine "" The horseshoe "" op en schilderde "La ballade des pendus". Sinds het midden van de jaren zestig is hij de lucide en ironische verteller van de gewoonten en vervreemding van de bourgeoisie stad, die hij samen met Daniela Romano, Giorgio Fasan en vele anderen staart in het experimentele filmschilderij «De grote appel».

Het favoriete onderwerp dat Franz Borghese in zijn werken analyseert, is de samenleving en de menigte om hem heen, opgepakt met een penseel gedrenkt in sarcasme en ironie, evenals in het chromatiek van zijn palet. De technieken van Franz Borghese omarmen de hele traditionele manier van picturale expressie, met de toevoeging van persoonlijke innovaties en openingen voor beeldhouwkunst en

Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Alkmaar, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 10,00
Naar België € 14,50
Naar Duitsland € 16,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Franz Borghese (1941-2005)

Italiaans Italiaans

Geplaatst door  duif
Lid sinds 2018
1926 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
53 cm
28 cm
41 cm
16 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAlkmaar,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd28-6-2021 om 23:20
Eindtijd9-8-2021 om 23:30
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken