Gerard Princee - Staande figuren

Gerard Princee - Staande figuren kopen? Bied vanaf 100!
Gerard Princee - Staande figuren kopen? Bied vanaf 100!Gerard Princee - Staande figuren kopen? Bied vanaf 100!Gerard Princee - Staande figuren kopen? Bied vanaf 100!Gerard Princee - Staande figuren kopen? Bied vanaf 100!Gerard Princee - Staande figuren kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Gerard Princee (1908-1999)
Type kunstwerk Tekening / Aquarel
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Gouache
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 70 x 93 cm (h x b)
Incl. lijst 93 x 115 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
met passe partout in witte lijst
Conditie
ConditieGoed
gouache en passe partout zijn door vocht licht gerimpeld
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Waalre, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .