• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Gerti Bierenbroodspot - Zeefdruk: Fallen Head (Baalbek) - Verkocht

Gerti Bierenbroodspot - Zeefdruk: Fallen Head (Baalbek) kopen? Bied vanaf 125!
Gerti Bierenbroodspot - Zeefdruk: Fallen Head (Baalbek) kopen? Bied vanaf 125!Gerti Bierenbroodspot - Zeefdruk: Fallen Head (Baalbek) kopen? Bied vanaf 125!Gerti Bierenbroodspot - Zeefdruk: Fallen Head (Baalbek) kopen? Bied vanaf 125!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Gerti Bierenbroodspot (1940)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen87 cm x 64.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage29/180
Zeefdruk op karton geplakt van Gerti Bierenbroodspot. Titel: Fallen Head (Baalbek, Libanon).  Nummer: 29/180. Afmetingen werk op karton: H87 x b64.5cm.  Afmetingen papier: H80 x b59.5cm. Het werk is rechts onderaan gesigneerd. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag
(Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het
ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs
maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de
bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag. De verzendkosten zijn wat hoger, omdat het werk plat verstuurd moet worden ivm de dikte van het karton waar het werk opgeplakt zit.

Gerti Bierenbroodspot (Amsterdam, 9 mei 1940) is een Nederlandse beeldend kunstenaar, dichter en archeologe.
Leven en werk
Bierenbroodspot volgde opleidingen aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, de Rijksakademie van beeldende kunsten in Amsterdam en het eveneens aldaar gevestigde Instituut Opleiding tot Tekenleraren. Zij begon te schilderen in het oude atelier van haar in 1941 overleden oom Leo Gestel in Huizerhoogt, een buurtschap in de gemeente Huizen (NH). Zij is onder meer werkzaam als schilder, tekenaar, etser en beeldhouwer, daarnaast ontwerpt ze ook gobelins en schrijft ze gedichten.Voor het cruiseschip Rotterdam van de Holland-Amerika Lijn maakte ze de wandschilderingen. W erk van Bierenbroodspot werd geëxposeerd in diverse plaatsen in Nederland. Buiten Nederland exposeerde zij onder meer in Brussel, New York, Amman en Beiroet.
Bierenbroodspot maakte jarenlang deel uit van het team archeologen dat onderzoek deed in de Jordaanse stad Petra. Ook in andere landen in het Midden-Oosten was zij betrokken bij archeologisch onderzoek. In 1995 werd zij geridderd door koning Hoessein van Jordanië. Zij werd in 1998 benoemd tot ereburger van de stad Baalbek in Libanon, waar ze woonachtig was. In 1999 werd ze benoemd tot ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. In 2006 was zij lijstduwer voor de Partij voor de Dieren.
In mei 2019 zette ze met kinderen van vluchtelingen de muurschildering The great wall in de Lange Leidsedwarsstraat, Amsterdam.
ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Dit item is verkocht voor 143,75 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:23-08-2022 om 09:26
Eindtijd:02-09-2022 om 19:36
Biedingen (1)
briseis
26 aug. / 23:04
€ 125
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.