Guy Vandenbranden - Zonder Titel

Guy Vandenbranden - Zonder Titel kopen? Bied vanaf 3200!
Guy Vandenbranden - Zonder Titel kopen? Bied vanaf 3200!Guy Vandenbranden - Zonder Titel kopen? Bied vanaf 3200!Guy Vandenbranden - Zonder Titel kopen? Bied vanaf 3200!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Guy Vandenbranden (1926-2014)
TypeSchilderij
Jaartal1995
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
StijlAbstract
IngelijstIngelijst
Afmetingen90 cm x 70 cm (h x b)
Lijst92 cm x 72 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Dit schilderij heeft Guy gemaakt in september 1995. Het is een opvallend doek omdat hij in die periode al veel felle kleuren in zijn werk toepaste.  Zowel op linnen als bij de gouaches was er af en toe een doek dat opviel. Daarin bereikte hij de hoogste vorm van abstractie  met een paar kleurtoetsen. Er heerst een stilte en tegelijkertijd is er sprake van een minimale beweging. Het maakt dit schilderij tot een prachtig, interessant en intrigerend werk. Het is abstracte schoonheid. Het schilderij is in 1998 direct uit het atelier van de kunstenaar in ons bezit gekomen.
ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:30-11-2022 om 11:51
Eindtijd:09-12-2022 om 21:29
Openingsbod € 3200
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDen Oever,  Nederland
VerzendingUitsluitend afhalen op locatie

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.