Henry Cassiers - Henri Cassiers - Het Rokin in de winter, aquatint ets

Henry Cassiers - Henri Cassiers - Het Rokin in de winter, aquatint ets kopen? Bied vanaf 199!
Henry Cassiers - Henri Cassiers - Het Rokin in de winter, aquatint ets kopen? Bied vanaf 199!Henry Cassiers - Henri Cassiers - Het Rokin in de winter, aquatint ets kopen? Bied vanaf 199!Henry Cassiers - Henri Cassiers - Het Rokin in de winter, aquatint ets kopen? Bied vanaf 199!Henry Cassiers - Henri Cassiers - Het Rokin in de winter, aquatint ets kopen? Bied vanaf 199!Henry Cassiers - Henri Cassiers - Het Rokin in de winter, aquatint ets kopen? Bied vanaf 199!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Henry Cassiers (1858-1944)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1900 t/m 1944
TechniekEts
DragerPapier
OnderwerpStadsgezicht
IngelijstIngelijst
Afmetingen50 x 60 cm (h x b)
Incl. lijst78 x 87 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage350
Prachtige, grote aquatint ets van de Belgische kunstenaar Henri Cassiers. Met potlood gesigneerd rechtsonder, en genummerd “349/350” linksonder (zie foto). Niet gedateerd maar aan de voorstelling te zien zal de ets vermoedelijk eind 19e / begin 20e eeuw (voor 1915) gemaakt zijn wat ook midden in het werkzame leven van Cassiers valt. Het werk laat het uitzicht zien vanaf het oude Rokin (nog ongedempt) richting de Dam met het oude beurspoortje, gesloopt in 1915, aan de rechterkant.
Passe-partout iets vervuild (zie foto)


Conditie
ConditieGoed
Niet uit de lijst gehaald. Vlekje linksboven op passe partout
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Leimuiden, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd21-7-2023 om 13:28
Eindtijd30-7-2023 om 21:46
Openingsbod € 199
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieLeimuiden,  Nederland