Henry Cassiers (1858-1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henry Cassiers
Henry Cassiers (1858-1944)

Henry Cassiers (1858-1944)

Kunstenaar

Henry CASSIERS (Antwerpen 1858 - Brussel 1944) Belgisch Kunstenaar.

Aangeboden items
1
Verkochte items
21
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Henry Cassiers - Henri Cassiers - Het Rokin in de winter, aquatint ets kopen? Bied vanaf 199!
Henry Cassiers (1858-1944) Belgisch Henri Cassiers - Het Rokin in de winter, aquatint ets
TechniekEts
Afmetingen78 x 87 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 199
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Henry Cassiers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henry Cassiers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henry Cassiers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henry Cassiers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henry Cassiers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henry Cassiers!

Volg het aanbod kunst van Henry Cassiers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henry Cassiers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henry Cassiers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henry Cassiers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henry Cassiers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henry Cassiers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henry Cassiers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henry Cassiers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henry Cassiers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henry Cassiers?

Kunst kopen van Henry Cassiers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henry Cassiers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henry Cassiers. Om meer kans te maken om de Henry Cassiers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henry Cassiers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.