Hugo Claus - Litho van Hugo Claus - Verkocht

Hugo Claus - Litho van Hugo Claus  kopen? Bied vanaf 350!
Hugo Claus - Litho van Hugo Claus  kopen? Bied vanaf 350!Hugo Claus - Litho van Hugo Claus  kopen? Bied vanaf 350!Hugo Claus - Litho van Hugo Claus  kopen? Bied vanaf 350!Hugo Claus - Litho van Hugo Claus  kopen? Bied vanaf 350!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Hugo Claus (1929-2008)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Zeer fraaie en karakteristieke litho van de grootmeester van de Vlaamse letteren Hugo Claus. Ook als beeldend kunstenaar heeft Claus een indrukwekkend en zeer eigen, vaak in CoBrA-taal geschilderd, oeuvre nagelaten ( zie ook de huidige tentoonstellingen in Antwerpen en Brussel).

Het werk is ingelijst in een zilverkleurige houten lijst en voorzien van een bijpassend Passe-Partout. De afmetingen van het geheel zijn 72 bij 94 cm. Gesigneerd in potlood met Claus en genummerd 5/100 eveneens in potlood.

Het werk is af te halen in Den Haag. Eventuele verzending of bezorging uitsluitend op afspraak en voor rekening en risico van de koper.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDen Haag,  Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd11-7-2018 om 8:41
Eindtijd9-8-2018 om 20:44
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.