Huug Pleysier - Bulletin 0/3

Huug Pleysier - Bulletin 0/3 kopen? Bied vanaf 49!
Huug Pleysier - Bulletin 0/3 kopen? Bied vanaf 49!Huug Pleysier - Bulletin 0/3 kopen? Bied vanaf 49!Huug Pleysier - Bulletin 0/3 kopen? Bied vanaf 49!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Huug Pleysier (1944-2000)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1986
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlAbstract
OnderwerpAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen80 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage500
bijgevoegde originele informatie uit 1989
"Printed Art beheert een fonds waaruit projecten en experimenten op het gebied van de gedrukte kunst bekostigd kunnen worden. De middelen voor de financiering van deze voornemens worden gecreëerd door het uigeven van een bijzonder periodiek. Geen boek of tijdschrift maar een originele prent. Een litho, ets, zeefdruk, hout- of linoleumsnede in een gelimiteerde oplage van vijfhonderd door de kunstenaar genummerde en gesigneerde exemplaren. "

In nieuwstaat, nooit opgehangen geweest. met originele colofon op hetzelfde formaat
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Randwijk, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.