Huug Pleysier (1944-2000)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Huug Pleysier
Huug Pleysier (1944-2000)

Huug Pleysier (1944-2000)

Kunstenaar

Huug PLEYSIER (Rotterdam 1944 - Groningen 2000)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Huug Pleysier - gewassen inkt tekening 1995 kopen? Bied vanaf 60!
Huug Pleysier - gewassen inkt tekening 1995Tekening / Aquarel

Geplaatst doorMCD

Eindtijd 18-09-2022 om 22:23

Jaartal1995
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen49 cm x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Huug Pleysier

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Huug Pleysier? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Huug Pleysier. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Huug Pleysier en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Huug Pleysier te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Huug Pleysier!

Volg het aanbod kunst van Huug Pleysier te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Huug Pleysier te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Huug Pleysier instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Huug Pleysier kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Huug Pleysier!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Huug Pleysier kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Huug Pleysier en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Huug Pleysier via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Huug Pleysier of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Huug Pleysier?

Kunst kopen van Huug Pleysier begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Huug Pleysier, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Huug Pleysier. Om meer kans te maken om de Huug Pleysier te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Huug Pleysier! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.