Jeroen Henneman - kompositie met kubussen

Jeroen Henneman - kompositie met kubussen kopen? Bied vanaf 375!
Jeroen Henneman - kompositie met kubussen kopen? Bied vanaf 375!Jeroen Henneman - kompositie met kubussen kopen? Bied vanaf 375!Jeroen Henneman - kompositie met kubussen kopen? Bied vanaf 375!Jeroen Henneman - kompositie met kubussen kopen? Bied vanaf 375!Jeroen Henneman - kompositie met kubussen kopen? Bied vanaf 375!Jeroen Henneman - kompositie met kubussen kopen? Bied vanaf 375!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jeroen Henneman (1943)
Type kunstwerkTekening / Aquarel
Jaartal2008
TechniekPotlood
DragerPapier
StijlAbstract
OnderwerpAbstract
IngelijstIngelijst
Afmetingen21 x 21 cm (h x b)
Incl. lijst26.5 x 26.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Een originele potloodtekening van de Nederlandse kunstenaar Jeroen Henneman. Gesigneerd in potlood aan de voorkant. Klein maar fijn!

Het werkje zit in een houten lijst, niet nieuw maar prima toonbaar en kan zo aan de muur. Het werk kunt u vooraf komen bekijken en beoordelen. Het werk kan na aankoop afgehaald worden bij galerie Rotor in Gorcum of verzonden worden per aangetekende post.
Foto door het glas van de inlijsting genomen.
U kunt het werk ook laten opslaan in onze opslagkamer en in een later stadium ophalen.
Wij kunnen uw inlijstingen verzorgen.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Gorinchem, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,00
Naar België € 17,50
Naar Duitsland € 17,50
Europese Unie € 17,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.