John Lie a Fo - Gemengde techniek op paneel, Haringeters - Ingelijst (Groot) - Verkocht

John Lie a Fo - Gemengde techniek op paneel, Haringeters - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 350!
John Lie a Fo - Gemengde techniek op paneel, Haringeters - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 350!John Lie a Fo - Gemengde techniek op paneel, Haringeters - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 350!John Lie a Fo - Gemengde techniek op paneel, Haringeters - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 350!John Lie a Fo - Gemengde techniek op paneel, Haringeters - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 350!John Lie a Fo - Gemengde techniek op paneel, Haringeters - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 350!John Lie a Fo - Gemengde techniek op paneel, Haringeters - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 350!John Lie a Fo - Gemengde techniek op paneel, Haringeters - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 350!John Lie a Fo - Gemengde techniek op paneel, Haringeters - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 350!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • John Lie a Fo (1945)
TypeSchilderij
Jaartal1976
TechniekGemengde Techniek
DragerPaneel
StijlAbstract
OnderwerpFiguren
IngelijstIngelijst
Afmetingen100 cm x 120.5 cm (h x b)
Lijst100.5 cm x 121 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Fraai en pasteus paneel van John Lie a Fo. Het werk is rechtsonder gesigneerd door de kunstenaar in blauwe verf.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieGoed

Gaatjes langs de zijden van het werk; enkele plekken verfschade. Zie ook de detailfoto's.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

John Lie a Fo (1945)

NederlandsNederlandsSurinaamsSurinaamsAlle items van deze kunstenaar (6)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (330 )

Lid sinds 2010
46957 verkochte items
Alle items van deze verkoper (681)
Pinterest
121 cm
100.5 cm
120.5 cm
100 cm
Dit item is verkocht voor 362,25 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:07-11-2022 om 09:29
Eindtijd:21-11-2022 om 20:38
Biedingen (1)
renree
21 nov. / 20:29
€ 315
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.